perjantai 18. heinäkuuta 2014

"Lähdetään kauas pois, sinne mis on lämmin...

... ja niin paljon elävämmin loistaa tähdet ja kuu!"


Huomisesta alkaen tulen pitämään muutaman päivän mittaisen radiohiljaisuuden, sillä on aika kesän virallisen lomareissun. Suunnittelin ensin kirjoittavani myös lomalla, mutta päädyin siihen tulokseen, että jätän kannettavani näppäimistön jäähtymään kotiin ja keskityn viettämään aikani tehokkaasti rannalla, grilliruuista ja hyvästä seurasta nauttien. Näitä retkiä ei monia vuoteen mahdu, ja kyseisessä kohteessa en ole vuosiin päässyt käymään, joten rohkenen veikata, että uudelleen kohtaamisen fiilikset tulevat olemaan erittäin lämpimät. Samaa toivon luonnollisesti myös keleiltä! Ennen nukkumaan käymistä on hyvää aikaa suorittaa erinäköisiä voodoo-rituaaleja auringon täyteisten päivien varmistamiseksi.

Vaikkei ulkomaille karkaamiseen ole aina mahdollisuutta, on mielestäni täysin oikeutettua sanoa kotimaamme puolustukseksi, että Suomen kesästä löytyy arvostamisen aihetta. Siksi odotankin huomenna alkavaa seikkailua maamme rajojen sisäpuolella mielenkiinnolla. Viime vuosien matkailussa olen keskittynyt oikeastaan vain Euroopasta löytyviin kohteisiin ja niistä hullaantumisen myötä saattaa moni hieno asia täällä hetkellisesti painua unholaan. Kesä on Suomessa kullanarvoista aikaa ja siitä kannattaa nauttia niin sanotusti täysillä. Aina ei tarvitsekaan lähteä merta edemmäs kalaan - pitää vain osata katsoa oikeaan suuntaan ja suunnistaa sinne.

Pakkausoperaatio nimeltä matkalaukun täyttö on onnistunut kiitettävästi, kynsiin on lyöty hohtava kesäväri, Iggy Azalean uudelta albumilta löydetty suureksi yllätykseksi muutama erittäin hyvin reissun soundtrackia tukeva viisu ja onnellisen jännityksen vallassa tulen painamaan tänään pääni tyynyyn. Heinäkuu vilisee vauhdikkaasti eteenpäin, joten muistakaahan kaikki nyt tulevana viikonloppuna pysähtyä edes pieneksi hetkeksi nauttimaan auringosta ja raikkaana keuhkoissa virtaavasta Suomen suven ilmasta. Jos löydätte jonkun kenen kanssa jakaa nämä hetket, aina parempi. Mutta mieleen kannattaa jokatapauksessa palauttaa kaikki ne positiiviset syyt, miksi Suomi on ihan todella aika jees maa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti