tiistai 15. heinäkuuta 2014

Ihanat, kamalat ensitreffit


Huh! Nyt ollaan päästy jännän äärelle - kirjaimellisesti. Ennen vähän enemmän aivokapasiteettia vaativaan kirjoitusurakkaan lähtemistä, tein radikaalin päätöksen postata arkisesta asiasta joka koskettaa elämääni juurikin tänä kauniina tiistaipäivänä. Kurssi on nimittäin muutettu ainakin hetkellisesti kohti rakkauden satamaa.

Mulla on treffit! Ilmoittamisen arvoista tästä tekee sen, että pitkään aikaan kyse on mieshenkilöstä, joka on oikeasti todella mielenkiintoinen. Koska panokset ovat kasvaneet, näin on myös paineiden suhteen. Lievästi sanottuna ilmassa on pientä hermostumisen ja jännityksen aiheuttamaa sähköisyyttä, joka näkyy viimeistään kohonneena pulssina. Fiilis on kieltämättä hyvä ja sopivan optimistinen tämän henkilön kanssa käytyjen juttutuokioiden jälkeen, mutta koitan silti sammuttaa innostuspuuskat, sillä kuten varmasti monella on tiedossa, et tiedä mikä siellä saattaa loppuen lopuksi odottaa.

Tinderin voimaan ei siis kannata lakata uskomasta. Vaikka viestien sisältö olisi välillä surkuhupaisan alhaista...


... siellä seassa on myös joukko ihan samanlaisia hyviä tyyppejä kuin sinäkin! Tähtien osuessa oikeisiin asemiinsa tulee jopa mahdollisuus tutustua tälläiseen vatsanpohjaa kutkuttelevaan ihmiseen. Sen jälkeiset tapahtumat voivat jatkua yhtä voitokkaasti - tai sitten eivät, tiedetään. Voit kuitenkin tulevaisuudessa päätyä muistelemaan lämmöllä näitä ensitreffejä, jos kyseessä ei ollut täysi katastrofi ja pääset huomaamaan, että vaikka yksinkin on hyvä olla, kivan ja komean miehen seura ei ole oikeastaan sen pöllömpi asia sekään.

Tsemppiä ja peukkuja pystyyn itse kullekin treffiseuraa löytäneelle!

Alla oleva kuva otettiin mukaan havainnollistamaan, miltä kirjoittajan asunnon ilma todennäköisesti näyttää näiden fiilisten vuoksi. Jep, love is in the air...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti